Support

Si Mund te Ju Ndihmojm?

NE JU NDIHMOJM NE KOH REALE PERMES SHUM LIDHJEVE…

 Email Support

Na shkruani E-mail dhe do ju pergjigjemi ne kohe rekord!

Live Chat

MONTAGNEMEDIA-KS ju mundeson dhe  Lidhje Direkte me agjetet tane.

LIVE CHAT NOW

24X7 Thirrje telefonike

MONTAGNEMEDIA-KS  ju mundeson lidhje permes telefonit 24 ore ne dit dhe 365 dite ne vit…!

CALL US NOW

Support Tickets

MONTAGNEMEDIA-KS ju mundeson edhe Tickets…

SUBMIT A TICKET

Social Media

MONTAGNEMEDIA-KS eshte aktive ne te gjith rrjetet sociale, na shkruani per te Filluar nje Epoke te re te biznesit tuaj.

SEND A TWEET