Shared Hosting

PAKO TE HOSTINGUT

ZGJEDHENI PAKON

 

MICRO

 • 100GB
 • 10GB
 • 1
 • 24×7 Technical Support
 • Unlimited
 • Pick your location
 • 24×7 Technical Support
 • Free Website Transfer
 • 24×7 Technical Support
 • Unlimited
€149.99 /y.
 • REGJISTROHU

 • MEDIUM

  • 300GB
  • 100GB
  • 10
  • 24×7 Technical Support
  • Unlimited
  • Pick your location
  • 24×7 Technical Support
  • Free Website Transfer
  • 24×7 Technical Support
  • Unlimited
  €279.99 /y.
 • REGJISTROHU

 • ADVANCED

  • 500GB
  • 100GB
  • Unlimited
  • 24×7 Technical Support
  • Unlimited
  • Pick your location
  • 24×7 Technical Support
  • Free Website Transfer
  • 24×7 Technical Support
  • Unlimited
  €444.99 /y.
 • REGJISTROHU

 • Për te zhvilluar sa me shpejte dhe sa me leht ne ju ofrojm One Click SOftware Installation…. Te Gjitha Skriptet me te njohura dhe me ne trend ne boten e teknologjis jan te mundesuara nga Kopmania jon.
  Per Sigurin dhe shpejtesin marramendese te websiteve tuaja ne kemi hostuar ne 3 lokacione neper bote…
  Neve Jemi afer juve  24 ore ne dite dhe 356 dite ne vit  per te Zhvilluar Websiten tuaj ne rang boteror.
  Serveret tane  të fuqishme të bazuara në platformen cloud, ku klientët sigurohen që faqet e tyre do të jenë online 24 orë/365 dite ne vit. Ajo që na veçoi ne prej të tjerëve është se kishim edhe disqet SSD (solid state drive) të cilat ndihmojnë që të dhënat në faqen tuaj të hapen më shpejtë sesa me disqet tradicionale.